top of page
decor

Een beleving komt pas echt tot leven met een adembenemend decor. Bij binnenkomst moeten bezoekers compleet overdonderd worden door de sfeer, de uitstraling en de decorstukken.

Decorstukken op maat voor evenement, festival, livestream en tijdelijke projecten

decorbouw

Wij zijn een full-service decorbedrijf. We ontwerpen en bouwen decor op maat en beschikken over een breed team aan specialisten om ons heen.

Op kantoor zorgen we voor een strak 3D ontwerp met een nog strakkere planning. Met het 3D ontwerp en de planning in de hand gaan we aan de slag, we bereiden alles voor in onze loods en daarna plaatsen we alles snel & efficiënt op locatie. 

Terrein aankleding voor festivals en evenementen
Evenementenlocatie huren met aankleding voor bedrijfsevents en feesten Leiden

We stellen je graag voor aan ons modulaire kindje, genaamd MØPA. Dit modulaire panelen systeem is net als LEGO herbruikbaar en volledig gebouwd om te creëren, keer op keer weer. Zo hoeven we nooit iets weg te gooien en staat het niet onnodig stof te vangen in de loods. 
 
Alle panelen zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen en zo bouwen we in een handomdraai een bar, festival- of clubstage, foodstand, beursstand of interieur van een tijdelijk kantoor.

Panelen voor modulair decor voor het opbouwen van bar, festivalstage, clubstage, foodstand, beursstand en kantoor interieur
Herbruikbaar decor huren voor evenementen Zuid-Holland

modulair decor

Leidenletters1.jpg

signing

Wil je opvallen, je merk in de spotlight zetten of bezoekers een warm welkom geven? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres voor signing & branding van jouw merk. We hebben al vele lichtbakken gebouwd, citysignings gemaakt en meegewerkt aan merkactivaties voor bedrijven. 

branding

IMG_6802_edited.jpg

verhuur

decoratie

Ook als je alleen wat wil huren ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een loods vol met kunstplanten, decor, barren, MØPA en andere toffe producten klaar staan in onze verhuur afdeling. 

IMG_9502_edited.jpg

Lees meer over

bottom of page