top of page
IMG_9791-HDR.jpg

MØPA

system

by blauwdruk

mopa

Welkom in de modulaire en duurzame wereld van MØPA! Hiermee creëren we, ontwerpen en bouwen we in een handomdraai decor voor evenementen, tijdelijke hotspots en andere creatieve projecten.

Met een sterke basis (blauwdruk) en een ruim assortiment aan verschillende panelen kunnen we alles bouwen van barren, tot festivalpodia en van een club stage tot een zakelijke beursstand.

 

Doordat we werken met een vaste basis aan panelen in verschillende formaten en met een verschillend uiterlijk kunnen we snel en effectief ontwerpen maar wel maatwerk leveren zonder in te leveren op de creatieve mogelijkheden. Doordat MØPA constant herbruikbaar is en elke keer opnieuw gebruikt kan worden op verschillende manieren en voor verschillende projecten dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Geen onnodig gebruik van materialen, opslagruimte of arbeidskrachten, maar efficiënt werken met goede materialen en het maximale resultaat.

In de buurt-38.jpg
737b12a8-f4fd-4677-9dd1-be783c83bf7e.JPG

mogelijkheden

eindeloze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean luctus nibh quam, sit amet vulputate ante tempor eget. Nullam semper ex sem, et iaculis mauris placerat id. Nullam feugiat semper lectus in tempus. Nulla at enim nec massa venenatis commodo nec quis ipsum. Integer egestas urna massa. Vestibulum auctor mauris ut risus molestie, consequat tincidunt neque tristique. 

duurzaam

Met MØPA bouwen we aan een duurzaam en modulair systeem. Alle panelen worden hergebruikt, zijn efficiënt in de opslag en ook tijdens transport. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze uitstoot en druk op het milieu minimaal is en door als bedrijf of particulier MØPA te gebruiken draag je hier automatisch aan bij.

 

De gereden kilometers en het hout wat we gebruiken, compenseren we door nieuwe bomen te herplanten. Samen zorgen we dus voor een groenere en duurzame aardkloot!

modulair

IMG_1926.JPG

In een oogwenk een 3D ontwerp,

offerte op maat en in een

handomdraai gebouwd.

Doordat we werken met een vaste basis van modulaire panelen en deze constant kunnen hergebruiken, kunnen we snel de panelen & bouwwerken inventariseren en een offerte op maat leveren incl. op- en afbouw en transport.

 

Indien nodig kunnen we ook een 3D ontwerp leveren om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Na akkoord plannen we de op- en afbouw in en bouwen we alles op locatie razendsnel op.

MØPA

catalogus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean luctus nibh quam, sit amet vulputate ante tempor eget. Nullam semper ex sem, et iaculis mauris placerat id. Nullam feugiat semper lectus in tempus. 

IMG_9554_edited.jpg
bottom of page