top of page
IMG_9791-HDR.jpg

MØPA

system

by blauwdruk

mopa
In de buurt-38.jpg

Welkom in de modulaire en duurzame wereld van MØPA! Hiermee creëren we, ontwerpen en bouwen we in een handomdraai decor voor evenementen, tijdelijke hotspots en andere creatieve projecten.

 

Met een sterke blauwdruk als basis en een ruim assortiment aan verschillende panelen kunnen we alles bouwen van barren, tot festivalpodia en van een club stage tot een zakelijke beursstand.

 

Doordat we werken met een vaste basis aan panelen in verschillende formaten en met een verschillend uiterlijk kunnen we maatwerk leveren zonder in te leveren op de creatieve mogelijkheden. Omdat MØPA constant herbruikbaar is en elke keer opnieuw gebruikt kan worden op verschillende manieren en voor verschillende projecten dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Geen onnodig gebruik van materialen, opslagruimte of arbeidskrachten, maar efficiënt werken met goede materialen en het maximale resultaat.

We bedenken, ontwerpen en produceren al jaren decor & evenementen. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het leveren van een decor op maat arbeidsintensief is en vaak niet haalbaar binnen het budget. Daarnaast wordt op maat gemaakt decor slechts één of enkele keren per jaar gebruikt. De rest van het jaar staat het te verstoffen in de opslag. En dat kan anders! Daarom zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een modulair decor. 

Eén systeem waar we maatwerk mee kunnen leveren zonder elke keer het hele bouwproces te moeten doorlopen of onnodig materialen op te slaan. Na veel tekenen, testen, ontwerpen en aanpassen is eindelijk MØPA geboren. Een modulair panelen systeem dat gebruikt kan worden voor evenementen, beurzen en tijdelijke projecten.

737b12a8-f4fd-4677-9dd1-be783c83bf7e.JPG

Eindeloos ontwerpen, combineren & creëren

Eén van de mooiste dingen van MØPA is dat we aan de tekentafel of tijdens de productie constant nieuwe ideeën krijgen. Dit brengt ons in een constante stroom van enthousiasme en energie om MØPA telkens weer naar een hoger niveau te brengen. 

 

We bouwen kleine objecten als aankleding, barren voor evenementen en stands voor beurzen. Maar ook grote torens van 4 meter hoog of metershoge podia voor festivals bouwen we met liefde. Dus ben je op zoek naar iets unieks? Dan gaan we graag voor je aan de slag! 

mogelijkheden

eindeloze

Met MØPA kan er eindeloos gecreëerd en gebouwd worden. Door gebruik te maken van één systeem met kant-en-klare panelen gaat er een wereld aan mogelijkheden open. In een handomdraai kunnen we een volledig event aankleden, een Layher of truss constructie bekleden of leveren we een volledige merterslange bar of stand op maat. Met een grote selectie aan verschillende panelen en materialen kunnen we voor elk thema en elk project het juiste decor leveren.

WIJpark_Nieuwland-055012_edited.jpg
IMG_9554_edited.jpg
IMG_6147_edited.jpg
In de buurt-38_edited.jpg

Kijk of download hier 
het verhaal van MØPA  

duurzaam

Met MØPA bouwen we aan een duurzaam en modulair systeem. Alle panelen 
worden hergebruikt, zijn efficiënt in de opslag en ook tijdens transport. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze footprint op het milieu minimaal is en door als bedrijf of particulier MØPA te gebruiken draag je hier automatisch aan bij.
 
De gereden kilometers en het hout dat we gebruiken, compenseren we door nieuwe bomen te planten. Zo zorgen we dus samen voor een groene en duurzame aardkloot!

modulair

IMG_1926.JPG

In een oogwenk een 3D ontwerp,
offerte op maat en in een
handomdraai gebouwd.

Doordat we werken met een vaste basis van modulaire panelen en deze constant kunnen hergebruiken, kunnen we snel de panelen & bouwwerken inventariseren en een offerte op maat leveren incl. op- en afbouw en transport.
 
Indien nodig kunnen we ook een 3D ontwerp leveren om er zeker van te zijn dat alles voor jou naar wens is. Na akkoord plannen we de op- en afbouw in en bouwen we alles op locatie razendsnel op.

MØPA

products

Om een impressie te geven van de mogelijkheden hebben we een selectie van onze producten hieronder gezet. Van grote pillars tot plantenbakken en van barren tot podia.
 
Alle producten kunnen naar wens aangepast worden of gecombineerd worden met onze andere producten.

Voor meer modulaire hoogstandjes & MØPA verhuur, klik dan hier 

bottom of page