top of page
IMG_9791-HDR.jpg

MØPA

system

by blauwdruk

mopa
In de buurt-38.jpg

Welkom in de modulaire en duurzame wereld van MØPA! Hiermee creëren we, ontwerpen en bouwen we in een handomdraai decor voor evenementen, tijdelijke hotspots en andere creatieve projecten.

 

Met een sterke blauwdruk als basis en een ruim assortiment aan verschillende panelen kunnen we alles bouwen van barren, tot festivalpodia en van een club stage tot een zakelijke beursstand.

 

Doordat we werken met een vaste basis aan panelen in verschillende formaten en met een verschillend uiterlijk kunnen we maatwerk leveren zonder in te leveren op de creatieve mogelijkheden. Omdat MØPA constant herbruikbaar is en elke keer opnieuw gebruikt kan worden op verschillende manieren en voor verschillende projecten dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Geen onnodig gebruik van materialen, opslagruimte of arbeidskrachten, maar efficiënt werken met goede materialen en het maximale resultaat.

We bedenken, ontwerpen en produceren al jaren decor & evenementen. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het leveren van een decor op maat arbeidsintensief is en vaak niet haalbaar binnen het budget. Daarnaast wordt op maat gemaakt decor slechts één of enkele keren per jaar gebruikt. De rest van het jaar staat het te verstoffen in de opslag. En dat kan anders! Daarom zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een modulair decor. 

Eén systeem waar we maatwerk mee kunnen leveren zonder elke keer het hele bouwproces te moeten doorlopen of onnodig materialen op te slaan. Na veel tekenen, testen, ontwerpen en aanpassen is eindelijk MØPA geboren. Een modulair panelen systeem dat gebruikt kan worden voor evenementen, beurzen en tijdelijke projecten.