Diensten

Van conceptontwikkeling tot compleet evenement en van decor op maat tot verhuur, Blauwdruk staat voor je klaar! Of je nou een groot bedrijf bent dat een jubileum viert, een jonge organisator bent of een DJ die een lichtbak wil, wij regelen het tot in detail voor je.

Concept

ontwikkeling

icon_Tekengebied 1.png

Evenementen

events_Tekengebied 1.png

Decor

icon-02.png
 
IMG_8455.jpg

Conceptontwikkeling

De blauwdruk staat aan de basis! Voordat we onze handen uit de mouwen steken gaan we zorgvuldig met je in gesprek over je ideale scenario en je droomplan. Dit werken we uit tot een conceptplan op maat voor onze opdrachtgevers en hiermee ontwerpen we de blauwdruk voor jouw concept, event of decor. Met de blauwdruk leggen we de basis voor de uitvoer en gaan we aan de slag!

 

Blauwdruk ontwikkelt eigen concepten maar levert ook concepten op maat aan de opdrachtgever. Denk aan een nieuw festival, club evenement, bedrijfsevenement, stadsevenement, decorplan, merkactivatie of een specifiek onderdeel van een evenement.

 
L1000728.jpg

Evenementen

Wij organiseren al jarenlang evenementen, wat begon als stoute jongensdroom is uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. Wij kunnen de volledige productie en organisatie van het evenement verzorgen of juist met onze expertise ondersteunen op specifieke gebieden. Wij hebben ervaring met festivals, bedrijfsjubilea, bedrijfsevenementen, congressen en clubavonden. Voor grotere producties hebben wij een sterk netwerk aan specialisten en bedrijven om ons heen gebouwd die ons kunnen versterken en we samen tot een uniek evenement kunnen komen.

 

Wil je een evenement organiseren en zoek je de ervaring, expertise, creativiteit of het netwerk? Wij kunnen dan ondersteunen in project-management en samen met jou, partners en de locatie iets tofs realiseren! 

compressed-4-3.jpg
 
Youran_YRK_7165.jpg

Decor

Op maat

Als het aan ons ligt is er niks originelers dan op maat gemaakte aankleding voor je evenement, festival, congres of beurs. Onze visie is dat concepten echt tot leven komen met een sterk decor en dat een sterk decor onmisbaar is voor een sterk merk of event. De bezoeker in een andere wereld brengen met de aankleding van een evenement is het tofste wat er is, de ‘wow’ bij het naar binnenlopen en het geroezemoes als ze voor het eerst de aankleding zien, dat is waar we het voor doen!

Modulair decor

IMG_4114 3.jpg
109127555_177785647050484_41640797346357

Wij bedenken, ontwikkelen en bouwen aan een volledig modulair decor. Al onze materialen zijn herbruikbaar, op meerdere manieren inzetbaar en met elkaar te bevestigen. Je kan het zien als een soort LEGO alleen dan voor de aankleding van evenementen, beurzen, horecazaken, winkels, festivals en nog veel meer! 

 

Met modulaire producten kunnen wij een breed aanbod aan producten en diensten aanbieden zonder de ingewikkeldheid te vergroten, alle modules en variaties kunnen net als LEGO geconfigureerd worden in oneindige ontwerpen. Van barren tot festivalpodia, van plantenbakken tot scheidingswanden, van beursstand tot citydressing en meubels tot volledige belevenissen, niks is ons te gek! Heb je zelf een tof idee? Dan horen we dat graag en maken we er samen iets unieks van. Ook kunnen we nieuwe modules op maat maken en branden met jouw logo of volledige huisstijl. 

 

Met modulair decor zorgen wij ervoor dat modules een functionele eigenschap hebben voor de klant en gecombineerd kunnen worden met andere modules en objecten.

IMG_8652.jpg