top of page

diensten

Van conceptontwikkeling tot compleet evenement en van decor op maat tot verhuur, Blauwdruk staat voor je klaar!
 
Of je nou een groot bedrijf bent dat een jubileum viert, een jonge organisator bent of een DJ die een lichtbak wil, wij regelen het tot in detail voor je.

Evenementen organisatie voor conceptontwikkeling en complete evenementverzorging met modulair decor op maat en decoratie verhuur
events

Wij organiseren al jarenlang evenementen, wat begon als stoute jongensdroom is uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. Wij kunnen de volledige productie en organisatie van het evenement verzorgen of juist met onze expertise ondersteunen op specifieke gebieden. Wij hebben ervaring met festivals, bedrijfsjubilea, bedrijfsevenementen, congressen en clubavonden. Voor grotere producties hebben wij een sterk netwerk aan specialisten en bedrijven om ons heen gebouwd die ons kunnen versterken en we zo samen met jou tot een uniek evenement kunnen komen. 
 
 
Wil je een evenement organiseren en zoek je de ervaring, expertise, creativiteit of het netwerk? Wij kunnen dan ondersteunen in project-management en samen met jou, partners en de locatie iets tofs realiseren! 

jim krouwel

wij bouwen events
wij bouwen decor
wij bouwen belevingen
wij zijn conceptbouwers

conceptbouwer

Diensten | Blauwdruk Conceptbouwers | Evenementen en decor | Leiden
decor

We zijn ervan overtuigd dat een beleving pas echt tot leven komt met een adembenemend decor. Het moment wanneer je binnenkomt lopen en je voelt dat de aankleding en de ambiance naadloos op elkaar aansluiten en je de sfeer direct kan inademen. Het moment waar je als organisator en decorbouwer maanden naartoe werkt, is dit moment. 
 
Vanuit die overtuiging zijn we toen begonnen met evenementen, ook gelijk begonnen met decorbouw. Deze twee elementen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. 
 
We bouwen decor voor evenementen, clubs & podia, interieur, videoclips, citydressing en nog veel meer doeleinden. Hierin worden we graag uitgedaagd en zorgen we er altijd voor dat we iets unieks weten neer te zetten dat past binnen het budget. Daarnaast werken we hard aan ons eigen modulaire decorsysteem genaamd MØPA

Lees meer over

bottom of page