Over ons

Wie zijn wij?

Vijf jaar geleden begonnen we als jonge mannen aan het BKCYRD avontuur, een festival concept met beleving, decor en intimiteit als kernwaarden. Drie succesvolle edities op drie verschillende locaties en elk met hun eigen karakter! Van het keukenhofbos naar het strand van De Buurt en naar heuvelpark de Bult. 

 

Hierna sloegen we allebei onze eigen weg in, Jim specialiseerde zich in decorbouw en evenementen en Martijn in conceptontwikkeling & projectmanagement voor evenementen. Nu vijf jaar later bundelen we onze krachten en gaan we samen verder onder de Blauwdruk vlag! 

Met Blauwdruk focussen we ons op conceptontwikkeling, projectmanagement en modulair decor voor evenementen. Wij hebben de overtuiging dat een decor op maat onmisbaar is voor een sterk concept en dat dit decor, net als LEGO, modulair en op maat te gebruiken moet zijn. 

Werkwijze

Wij werken het liefst met een ijzersterke blauwdruk als basis. Samen formuleren we de visie of de opdracht en daarna ontwikkelen we het concept, met het concept maken we de blauwdruk. Zodra er akkoord is op de blauwdruk gaan we aan de slag! We organiseren, regelen, bouwen en managen alles wat er nodig is om een vlekkeloos project te realiseren. Na afloop kijken we samen terug en evalueren we het project.

Team

Wij werken gelukkig niet alleen! Naast ons staat een sterk team van ontwerpers, bouwers, creatievelingen, handige jongens en harde werkers!

- Conceptbouwer -

Martijn Braat

Als Braat on fire is kookt hij over van alle ideeën. Gecombineerd met zijn jarenlange ervaring omtrent het bedenken, managen en regelen van events, zorgt hij dat elk project tot in de puntjes geregeld en uitgedacht is!

- Conceptbouwer -

Jim Krouwel

Is de ontwerper en bouwer van het team. Alles wat deze man aan ideeën in zijn hoofd heeft wordt ontworpen, gebouwd of geregeld. Geef Jim een wild idee, sketchup en een boor en hij is volledig in zijn element.

- Programmabouwer -

Sebastian

Schoenmaker

Sebastian a.k.a. SEBBA. Vertel hem iets over elektronische muziek en hij is gelijk enthousiast. Hij regelt de tofste acts, (rand)programmering, spint zelf ook die platen en regelt wat er geregeld moet worden!

- Grafische bouwer -

Levi Gawi

Levi bouwde de website van Blauwdruk en is onze grafische & marketing man. Van artworks tot het inzetten van Pinterest, zonder zijn trucjes zou ons leven een stuk moeilijker zijn. 

BD-team-nils.jpg

- Junior bouwer -

Nils Kruiniger

Het nieuwste gezicht bij Blauwdruk! Deze Veense alleskunner gaat ons versterken bij het organiseren van events, het bouwen van decor en meewerken aan de groei van het modulaire decor.

BD-team-daan2.jpg

- Food bouwer -

Daan Nelemans

Deze man is helemaal Locos! Met liefde reist deze man met de Dos Locos foodtruck door het hele land om iedereen de smakos van Megico te laten proeven.

- De bouwers -

En nog vele andere!

Naast onze vast teamleden hebben we vaste inhuur crew van conceptbouwers, handige jongens die hard werken, kunnen bouwen of andere skills bezitten. Voor elk project hebben wij de juiste man of vrouw!