top of page
Over ons | Blauwdruk Conceptbouwers | Evenementen en decor | Leiden

Wij zijn conceptbouwers met een creatieve focus op evenementen en decor. We bedenken, initiëren en ontwikkelen concepten op maat voor evenementen of decor voor tijdelijke projecten. We hebben een frisse en vernieuwende blik en met een flexibele en meedenkende aanpak zijn we een welkome samenwerkingspartner voor grote en kleine bedrijven. 

conceptbouwers

over ons

Conceptbouwers voor events en decor op maat in Leiden

toen & nu

Zes jaar geleden zijn wij begonnen als jonge mannen aan het BCKYRD avontuur, een festival concept met beleving, decor en intimiteit als kernwaarden. Drie succesvolle edities op drie verschillende locaties en elk met hun eigen karakter stonden aan de basis van onze ontwikkeling en motivatie.

 

Hierna specialiseerde Jim zich in decorbouw en evenementen en Martijn in conceptontwikkeling & projectmanagement voor evenementen. Vijf jaar later hebben we opnieuw onze krachten gebundeld en gaan we samen verder onder de Blauwdruk vlag!

Martijn Blauwdruk Conceptbouwers Leiden

Martijn

Conceptbouwer

Gecombineerd met zijn jarenlange ervaring omtrent het bedenken, managen en regelen van events, zorgt hij dat elk project tot in de puntjes geregeld en uitgedacht is!

 

Martijn@blauw-druk.com

Jeroen Decorbouwer Blauwdruk Conceptbouwers Leiden

Jeroen

Decorbouwer

Naast zijn ongedrongen liefde voor hout, blaast hij ook nieuw leven in niet functionerende karakteristieke producten. Vind zijn werk onder 'Pattekis'. 

Jeroen@blauw-druk.com

Daan BD Foodbouwer Dos Locos Foodtruck

Daan

Foodbouwer

Met liefde reist deze man met de Dos Locos foodtruck door het hele land om iedereen de smaken van Mexico te laten proeven!

BD-team-jesse.jpg

Jesse

Junior decorbouwer

Hij zit nu in zijn 3e jaar van Facility Management en loopt tot en met juli mee onder logistiek en producties in de Blauwdruk keuken.

Conceptbouwer

Jim

Is de ontwerper en bouwer van het team. Geef Jim een wild idee, Sketchup en een boor en hij is volledig in zijn element.

 

Jim@blauw-druk.com

Jim Blauwdruk Conceptbouwers Leiden

Junior conceptbouwer

Juriaan

Onze jørgen begon als stagiair, maar heeft zich bewezen als volwaardig conceptbouwer onder  creative concepting & projectmanagement!

 

Juriaan@blauw-druk.com

Juriaan Blauwdruk Conceptbouwers Leiden

Marketingbouwer

Levi

Onze man die de blue army binnen goede banen leidt omtrent marketing & grafisch ontwerpen.

 

Vind ook zijn werk onder 'Connect & Create' & 'Gangmaekers'

Levi BD Marketingbouwer Connect & Create

werkwijze

Wij werken het liefst met een ijzersterke blauwdruk als basis. Bij Blauwdruk gaan we iedere uitdaging aan en denken we altijd in mogelijkheden. Na het inwinnen van de wensen formuleren we de visie of de opdracht en daarna ontwikkelen we het concept en daarmee de blauwdruk. Zodra er akkoord is op jouw persoonlijke blauwdruk gaan we aan de slag!

 

We organiseren, regelen, bouwen en managen alles wat er nodig is om een vlekkeloos project te realiseren. Na afloop kijken we samen terug en evalueren we het project. Wij begeleiden het project van A tot Z om jouw verbeelding werkelijkheid te laten worden.

 

Zien wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

 

team

bottom of page