Over ons

Wie zijn wij?

Vijf jaar geleden begonnen we als jonge mannen aan het BKCYRD avontuur, een festival concept met beleving, decor en intimiteit als kernwaarden. Drie succesvolle edities op drie verschillende locaties en elk met hun eigen karakter! Van het keukenhofbos naar het strand van De Buurt en naar heuvelpark de Bult. 

 

Hierna sloegen we allebei onze eigen weg in, Jim specialiseerde zich in decorbouw en evenementen en Martijn in conceptontwikkeling & projectmanagement voor evenementen. Nu vijf jaar later bundelen we onze krachten en gaan we samen verder onder de Blauwdruk vlag! 

Met Blauwdruk focussen we ons op conceptontwikkeling, projectmanagement en modulair decor voor evenementen. Wij hebben de overtuiging dat een decor op maat onmisbaar is voor een sterk concept en dat dit decor, net als LEGO, modulair en op maat te gebruiken moet zijn. 

Werkwijze

Wij werken het liefst met een ijzersterke blauwdruk als basis. Samen formuleren we de visie of de opdracht en daarna ontwikkelen we het concept, met het concept maken we de blauwdruk. Zodra er akkoord is op de blauwdruk gaan we aan de slag! We organiseren, regelen, bouwen en managen alles wat er nodig is om een vlekkeloos project te realiseren. Na afloop kijken we samen terug en evalueren we het project.

Team

Wij werken gelukkig niet alleen! Naast ons staat een sterk team van ontwerpers, bouwers, creatievelingen, handige jongens en harde werkers!

BD-team-nils.jpg
BD-team-daan2.jpg

© Copyright 2021, Blauwdruk Conceptbouwers BV

Ontwerp & realisatie website door: Connect & Create

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Info@blauw-druk.com

06 832 11 991

Bezoekadres

Fruitweg 60, unit E2

2321 DH, Leiden

Privacy verklaring

  • Instagram - Blauwdruk
  • LinkedIn - Blauwdruk
  • Facebook - Blauwdruk
  • Pinterest - White Circle

Disclaimers