top of page
events

Wij bedenken & produceren evenementen van A tot Z. Wij verzorgen als full-service bureau alles van de locatie, planning, leveranciers  programmering en uiteraard het decor.
 
Dit doen we zowel op eigen initiatief, maar ook in opdracht voor bedrijven en particulieren. 

BD-sketch3.png
Conceptvoorstel met complete plan van aanpak voor styling decoratie en productie

concepts

conceptontwikkeling

Het liefst denken we gelijk mee vanaf de ideefase. Zo kunnen we onze creativiteit inzetten en gelijk meedenken over de praktische haalbaarheid. Het idee werken we dan samen uit en dat vormt de basis voor de blauwdruk. Met deze blauwdruk gaan we verder aan de slag en werken we alles tot in detail uit. 
 
Als conceptbouwers ontwikkelen we eigen concepten, maar leveren we ook concepten op maat aan onze opdrachtgevers. Denk aan een nieuw festival, club, evenement, bedrijfsfestival, stadsevenement, decor plan, merkactivatie of een specifiek onderdeel van een evenement. 

producties

Heb je zelf een uitgewerkte blauwdruk en zoek je ondersteuning bij de productie of projectmanagement van je evenement? Ook dan kan je concept bouwen op Blauwdruk. Met onze jarenlange ervaringen kunnen we ons razendsnel inleven in het evenement en kunnen we ondersteunen met het produceren van het evenement. 
 
Als full-service bureau kunnen we ondersteunen bij alle elementen van een succesvol evenement. We regelen de locatie, programmering, techniek, decor, meubilair en alles wat er te regelen valt. Dit doen we zowel voor grote festivals maar ook voor zakelijke en particuliere evenementen. 

evenementen

Volledige aankleding en uitvoer voor festivals, evenementen en partijen Leiden

Lees meer over

bottom of page